kalkylera mera count calculate
kalkylera mera count calculate

Jämför fastighetsmäklare-kalkyl

Denna kalkyl är till för dig som har olika mäklaranbud när du ska sälja din bostad och vill jämföra dem mot varandra men där en kanske har en helt fast provision (oberoende av pris), en en helt rörlig provision med en procent på slutpriset och en annan en prestationsbaserad provision med en viss del fast och en viss (högre) del rörlig provision om man når slutpriset. Du kan ange fyra olika slutpriser och jämföra hur de olika mäklarna kostar beroende på vilket slutpris det blir.

Vill du jämföra olika mäklare och höra vad de kostar så kan du gå in på HittaMäklare.se och registrera din bostad så kontaktar en handfull mäklare dig och du kan höra vilken du gillar bäst - och som kostar minst! Siffrorna kan du sen jämföra i denna kalkyl.


Vad är det som är trasigt?

Är det något konstigt med kalkylen Jämför fastighetsmäklare-kalkyl? Är det en bugg eller har den helt ballat ur? Berätta exakt vad som är fel, ju tydligare du är desto troligare är det att vi kan fixa problemet. Ange gärna vilka värden du angav också, om det är möjligt.

Det finns två kända buggar som verkar inträffa för vissa:

* Internet Explorer kraschar och måste startas om
* Man inte får något svar alls

Om du får något av dessa fel är det extra viktigt att du anger vilken webbläsare och version du använder (finns under Hjälp-menyn --> Om ). Det vore också bra om du angav exakt tidpunkt datum och tid med timme och minut.

Det vore också jättebra om du kunde ange en e-postadress så vi kan komma i kontakt med dig (kort). Tack på förhand!


Buggar och fixar

Den här kalkylen blev senast granskad eller fixad: 2020-03-03

Bug / Fix When Name Comment

Andra kalkyler i kategorin bolån och husköp