kalkylera mera count calculate
kalkylera mera count calculate

Beräkna hur stort bolån du har råd med

Beräkna hur stort bolån du har råd med utifrån hur mycket pengar du kan lägga ut per månad. Kalkylen tar inte hänsyn till dina andra kostnader.
Ränteavdraget är 30% för räntekostnader upp till 100 000 kr. Om du gör en kalkyl baserat på ränteavdraget så anger du en månadskostnad för bostaden som motsvarar en hyra. Notera dock att du måste lägga ut mer pengar än så varje månad (som du på sätt och vis får tillbaka vid skatteåterbäringen).

Vad är det som är trasigt?

Är det något konstigt med kalkylen Beräkna hur stort bolån du har råd med? Är det en bugg eller har den helt ballat ur? Berätta exakt vad som är fel, ju tydligare du är desto troligare är det att vi kan fixa problemet. Ange gärna vilka värden du angav också, om det är möjligt.

Det finns två kända buggar som verkar inträffa för vissa:

* Internet Explorer kraschar och måste startas om
* Man inte får något svar alls

Om du får något av dessa fel är det extra viktigt att du anger vilken webbläsare och version du använder (finns under Hjälp-menyn --> Om ). Det vore också bra om du angav exakt tidpunkt datum och tid med timme och minut.

Det vore också jättebra om du kunde ange en e-postadress så vi kan komma i kontakt med dig (kort). Tack på förhand!


Buggar och fixar

Den här kalkylen blev senast granskad eller fixad: 2011-09-29

Bug / Fix When Name Comment

Andra kalkyler i kategorin bolån och husköp

Mer om detta...

Om du ska köpa en bostad så är du säkert inte ensam om att vara lite nervös inför budgivningen vid bostadsköpet. Det är lätt att dras med i den snabba budgivningen och lägga ett bud på bostaden som kanske inte riktigt är vad du har råd med. Den här beräkningen hjälper dig att beräkna hur mycket du egentligen har råd att bjuda på bostaden utifrån givna förutsättningar, om hur mycket du har råd att betala per månad, hur mycket du får för din nuvarande bostad etc. Beräkningen är tagen med tillstånd från BoUpplysningens bolånekalkyl.