kalkylera mera count calculate
kalkylera mera count calculate

Beräkna hur mycket fett du har på kroppen

Fyll i värdena nedan och estimera hur mycket kroppsfett du har.

Om du vill testa ditt kroppsfett på riktigt så går det att göra hos specialister med särskilda instrument. Det går också att testa hemma med speciella vågar som skickar små elektriska signaler som mäter kroppsfettet, se tex den här.

Vad är det som är trasigt?

Är det något konstigt med kalkylen Beräkna hur mycket fett du har på kroppen? Är det en bugg eller har den helt ballat ur? Berätta exakt vad som är fel, ju tydligare du är desto troligare är det att vi kan fixa problemet. Ange gärna vilka värden du angav också, om det är möjligt.

Det finns två kända buggar som verkar inträffa för vissa:

* Internet Explorer kraschar och måste startas om
* Man inte får något svar alls

Om du får något av dessa fel är det extra viktigt att du anger vilken webbläsare och version du använder (finns under Hjälp-menyn --> Om ). Det vore också bra om du angav exakt tidpunkt datum och tid med timme och minut.

Det vore också jättebra om du kunde ange en e-postadress så vi kan komma i kontakt med dig (kort). Tack på förhand!


Buggar och fixar

Den här kalkylen blev senast granskad eller fixad: 2013-04-22

Bug / Fix When Name Comment
Bug Very unlikely fat percentages (over 100% even)

Mer om detta...

Det tål att påpekas att det här är en mycket grov estimering för att mäta kroppsfettet hos olika personer. Beräkningen stämmer därtill bara någotsånär väl inom ett visst intervall så får du absurda resultat är det förmodligen för att du är utanför detta intervall. Kalkylen bygger på en empirisk formel (YMCA-metoden) och har ingen direkt vetenskaplig koppling annat än att den visar sig stämma relativt väl inom detta intervall.För män är runt 25 % kroppsfett normalt medan under 15 % är att man är vältränad (eller mager).För kvinnor är runt 30 % kroppsfett normalt med under 22 % innebär att man är vältränad (eller mager).

Våg som mäter fettprocent

Våg som mäter fettprocent
Pris: 623 kr Köp den här