kalkylera mera count calculate
kalkylera mera count calculate

Vad är värdet av din passiva inkomst?

Med hjälp av denna kalkyl kan du ta reda på hur mycket en källa till passiv inkomst, tex en webbsida, är värd för dig (och andra). Du kan använda resultatet för att få ett estimat till ett eventuellt försäljningspris.

Kalkylen bygger på tanken vad du skulle tjäna på källan om du inte gjorde något för att upprätthålla inkomsten. Källan till passiv inkomst kommer då minska med tiden. Till slut är inkomsten 'obetydlig' (den lägre gränsen i kalkylen och L i grafen). Under denna tid hinner du dock tjäna pengar på den månatliga vinsten (summan av staplarna i grafen). Denna kalkyl räknar alltså ut hur stor denna summa blir ackumulerat, sen kan du välja att lägga på en marginal eller rabatt från detta värde (detta motsvarar att höja eller sänka hela grafen) .

Decreasing passive income

Vad är det som är trasigt?

Är det något konstigt med kalkylen Vad är värdet av din passiva inkomst?? Är det en bugg eller har den helt ballat ur? Berätta exakt vad som är fel, ju tydligare du är desto troligare är det att vi kan fixa problemet. Ange gärna vilka värden du angav också, om det är möjligt.

Det finns två kända buggar som verkar inträffa för vissa:

* Internet Explorer kraschar och måste startas om
* Man inte får något svar alls

Om du får något av dessa fel är det extra viktigt att du anger vilken webbläsare och version du använder (finns under Hjälp-menyn --> Om ). Det vore också bra om du angav exakt tidpunkt datum och tid med timme och minut.

Det vore också jättebra om du kunde ange en e-postadress så vi kan komma i kontakt med dig (kort). Tack på förhand!


Buggar och fixar

Den här kalkylen blev senast granskad eller fixad: 2011-09-29

Bug / Fix When Name Comment

Andra kalkyler i kategorin ekonomi