kalkylera mera count calculate
kalkylera mera count calculate

Räkna ut när du blir miljonär

Räkna ut när du blir miljonär utifrån en sidoinkomst eller liknande. Denna kalkyl tar bara hänsyn till inkomsten (och inte kostnader). Börja genom att fylla i värdena här:

Vad är det som är trasigt?

Är det något konstigt med kalkylen Räkna ut när du blir miljonär? Är det en bugg eller har den helt ballat ur? Berätta exakt vad som är fel, ju tydligare du är desto troligare är det att vi kan fixa problemet. Ange gärna vilka värden du angav också, om det är möjligt.

Det finns två kända buggar som verkar inträffa för vissa:

* Internet Explorer kraschar och måste startas om
* Man inte får något svar alls

Om du får något av dessa fel är det extra viktigt att du anger vilken webbläsare och version du använder (finns under Hjälp-menyn --> Om ). Det vore också bra om du angav exakt tidpunkt datum och tid med timme och minut.

Det vore också jättebra om du kunde ange en e-postadress så vi kan komma i kontakt med dig (kort). Tack på förhand!


Buggar och fixar

Den här kalkylen blev senast granskad eller fixad: 2011-09-29

Bug / Fix When Name Comment
Bug Not considering inflation

Andra kalkyler i kategorin ekonomi

Mer om detta...

Denna beräkning är självklart mest för att på skoj för att du ska se hur lång tid det skulle ta för dig att bli miljonär med den inkomstströmmen du har idag. Den passar bäst för dig som har en stadig passiv inkomst i form av räntor eller annan passiv inkomst. Beräkningen bygger på att du sparar undan all denna inkomst men räknar inte på räntan för dessa pengar. Lycka till med dina miljonärsambitioner och hoppas att det visar sig att du kan bli miljonär innan du är 100 år!

Bok: Bli miljonär i hängmattan

Bok: Bli miljonär i hängmattan
Pris: 55 kr Köp den här