kalkylera mera count calculate
kalkylera mera count calculate

Räkna ut när du fyller 10 000 dagar (eller liknande)

Här kan du räkna ut när du fyller ett visst antal dagar (till exempel 10 000 dagar), skriv in ditt födelsedatum och antal dagar och sen kan du börja planera din bonusfödelsedag.

Vad är det som är trasigt?

Är det något konstigt med kalkylen Räkna ut när du fyller 10 000 dagar (eller liknande)? Är det en bugg eller har den helt ballat ur? Berätta exakt vad som är fel, ju tydligare du är desto troligare är det att vi kan fixa problemet. Ange gärna vilka värden du angav också, om det är möjligt.

Det finns två kända buggar som verkar inträffa för vissa:

* Internet Explorer kraschar och måste startas om
* Man inte får något svar alls

Om du får något av dessa fel är det extra viktigt att du anger vilken webbläsare och version du använder (finns under Hjälp-menyn --> Om ). Det vore också bra om du angav exakt tidpunkt datum och tid med timme och minut.

Det vore också jättebra om du kunde ange en e-postadress så vi kan komma i kontakt med dig (kort). Tack på förhand!


Buggar och fixar

Den här kalkylen blev senast granskad eller fixad: 2016-08-11

Bug / Fix When Name Comment

Andra kalkyler i kategorin kalendern

Mer om detta...

Vem har bestämt att man bara ska fira årsdagen av sin födelse när 10 000 dagar är betydligt roligare! Varje fest är en bra fest och att fira 10 000 dagar (~27 år) passar som alldeles utmärkt tillfälle att anordna en lite mer annorlunda fest då det fortfarande är för långt till 30-årsdagen för att ha något lagom jämnt att fira. Men varför sluta där? Du kan ju räkna ut när du fyller 20 000 dagar också, kanske för att fira mamma eller pappa? Hursomhelst, här kan du i alla fall räkna ut när du fyller ett visst antal dagar. Sen kan du skapa en räknare som räknar ned till denna dag!